Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detox´n Relax Yoga event m. Ditte Parby

Søndag  20/01

11.00-13.00

Yoga som forfrisker, fornyer og renser

Forær dig selv med et indre forfriskende og udrensende brusebad, der vasker vintermørke, affaldsstoffer, stress og bekymringer ud af dit system.

Gør dit immunforsvar klar til alle udfordringer med denne skønne – på én gang stimulerende og beroligende – workshop, hvor vi med rotationer, twists og omvendte stillinger ånder i bund, afbalancerer og masserer nervesystem, muskler, sener, bindevæv og indre organer.

Stillestående vand har det med at trætte og tynge os, og i yoga vækker vi derfor livet og gennemstrømningen i kroppen ved at bevæge den i alle retninger fra inderst til yderst. Således virker udrensende yoga befriende på både krop og sind.

Vi frigiver åndedrættet og øger åndedrættets udrensende og beroligende funktion.

På et dybere plan løsner dybe drejninger op for gamle blokeringer, og gør dig i stand til at give slip på stress, anspændthed, uro og bekymringer.

Alle kan deltage, og Ditte vil søge for, at alle elever får udbytte og effekt af workshoppen, uanset om man er helt ny til yoga eller ganske erfaren. Det bliver varmt, måske lidt hårdt, men rigtig skønt og forløsende undervejs – og vi slutter selvfølgelig af med en lang, dejlig afspænding, hvor vi rigtig kan høste frugten af arbejdet.

TILMELDING

Book din plads via Skema/Booking siden og betal efterfølgende 300,-

via mobile pay 28948 eller ved kontooverførsel.

Tilmeldingen er bindende og ikke kan ikke refunderes.

Du er velkommen til at give din plads videre hvis du selv bliver forhindret.

Betalingsoplysningerne finder du her

Del med dine venner >>