Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jeg glæder mig utrolig meget til at dele denne NYE månedlige begivenhed med jer!

Den sidste søndag i hver måned holder jeg i samarbejde med Yogainstruktør og massør Catrine Lange, en fordybende Yin Yoga workshop, hvor du ikke bare bliver guidet ind i Yin Yoga´ens forrygende univers, du får også vidunderlige tryk af Catrines magiske hænder.

Det bliver Yin Yoga med massage.

Helt fortryllende…

Første workshop er med sensommeren I fokus.

Vi omstiller vores varme åbne kroppe og stærke udadvendte energier, til også at være indadvendte, nærende og lyttende kvaliteter.

Milt og mave er knyttet til sensommeren, til  jorden, til farven gul, til smagen af spicy mad og til området omkring læberne og munden (Hvis man er gulig her er det oftest milten).

Begge organer varetager vores fordøjelse og transformere det vi indtager til næring.

Er energien/livskraften i milten stærk,  transporteres madens næring på bedste vis rundt i kroppen, vi får energi, farve i kinderne og får det som skal til i vores fysiske krop, til at stå stærkt og transformere tanker og idéer til handlinger.

Er energien i milten lav, bliver kroppen derefter – svækket og træt og psykologisk bliver vi mere bekymrede og dårligere til at tage vare på os selv.

Energierne i maven og milten er derfor forbundet med din evne til at have klare intentioner, stå stærkt og se mulighederne. Du kan overfører disse tanker til naturen. Det er i sensommeren at frugterne modnes og næringsstofferne forfines. Der er masser af potentiale for saft og kraft i denne periode!

Inden workshoppen kan du støtte dine processer ved at overveje følgende:

Oplever du at have tanker, mønstrer, handlinger som forhindrer dig i at “modne”?

Hvad ville der ske hvis du kunne slippe forhindringerne ?

Hvordan ville føles og hvad ville der ske?

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at book!

Tilmelding: info@livingstudios.nu

Dag: Søndag 26 August

Tid : 11.00-13.30

Pris: 350 kr.

Del med dine venner >>