Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yoga mod hovedpiner & nakkespændinger m. Ditte Parby  7/3 kl. 14.00 – 16.30

Velkommen på workshoppen Yoga mod hovedpine & nakkespændinger, hvor du vil blive introduceret til en række vidunderlige og magisk afspændende stillinger og bevægelser for ansigt, hoved, nakke og skuldre.

Årsagerne til hovedpiner og nakkespændinger kan være utallige. Men faktum er, at alt for mange mennesker døjer med smerter, ømhed, anspændthed og stram energi omkring hoved, øjne, nakke og skuldre. Måske særligt når hovedet er fuld af tankernes hvirvelvinde, og kontakten til kroppens sanselighed ikke er så god.

Når muskler, bindevæv og nervesystem i området omkring ansigt, hoved og nakke afspændes og åndedrættet falder til ro, så begynder vores stressrespons i hele kroppen at regulere sig, tankestrømmene lægger sig, og en ny oplevelse af lethed og frihed i og omkring hovedet begynder måske at se dagens lys.

Øvelserne på workshoppen er enkle, så du nemt kan få dem indført i din dagligdag. Både for at forhindre smerter og ømhed, men også når hovedpinen allerede niver og tynger, og du har brug for lindring.

Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte er blandt meget andet certificeret yogalærer i yoga mod stress samt ansigtsyoga lærer.

Du kan læse mere om Ditte her

Tilmeldingen er bindende, bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give/sælge billetten til anden side. 

TILMELD DIG

Del med dine venner >>