Charlotte Larsson

Charlotte Larsson

Charlotte Larsson, indehaver af Living Embodiment, har arbejdet med krop, bevægelse, dans og Yoga i mere 20 år.

Hun er uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans/ Statens scenekunstskole, er certificeret Yoga Instruktør, Yin Yoga instruktør, Ecstatic Dance facilitator, Living Yolates og Dancing Yolates Instruktør. Hun har et hav af kurser og uddannelser bag sig fra anerkendte yoga lærere i Dk og verden og prioriterer at holde sig opdateret i viden og erfaringer. Hendes primære ekspertise ligger inden for fri dans, Vinyasa, restorativ Yoga, Yin Yoga og Yoga Filosofi.

Charlotte underviser ud fra intentionen om at åbne for kroppens kreativitet og skaberkraft. Hun elsker at udforske og udfordre kroppen på yogamåtten og  invitere dig til at kultivere en følelse af flow og aligment i din praksis. Musikken er medspiller og støtter den intention, stemning, tema som klassen er bygget op omkring.

Foruden de kropslige uddannelser har Charlotte studeret psykologi i Frankrig og Teatervidenskab med speciale i den fysiske krop og scenisk nærvær i Danmark. Hun har arbejdet på de fleste små storbyteatre i Kbh som instruktørassistent og har studeret metoder til hvordan du kan opnå mest mulig gennemslagskraft og nærvær gennem kroppen og indstillingen til mentale mønstrer.

Charlotte er passioneret omkring krop og sind, kroppens psykologi og balancen mellem disse. Hun arbejder målrettet frem mod at hendes kursister får fat i kernen af deres ressourcer og kapacitet, både fysisk og mentalt.

Charlotte var i perioden 2017-2022 indehaver af yogastudiet Living Studios I Birkerød som hun skabte ud fra et dybtfølt ønske om at lade den enkelte opleve hvor vigtig kroppen er for det fysiske og mentale velbefindende og hvordan magien opstår når du åbner dig for dig selv.

I dag koncentrerer hun sig primært om dybdegående forløb, uddannelser og events hvor man kommer laget dybere, altid støttet af musik skræddersyet til at løfte rummet, stemningen og intentionen.