Charlotte Larsson

Charlotte Larsson

Indehaver af Living Embodiment, har arbejdet med krop, bevægelse, bevidsthed, dans og Yoga i over 20 år.

Mit navn er Charlotte Larsson, min passion er at guide dig til at få i dine ressourcer, livsnerve og energi gennem åndedræt, meditation, krop og bevidsthed.

Mine klasser, kurser og forløb er nøje tilrettelagt så at kursisterne, uden at lægge mærke til det, oplever en overgivelse ind i det ukendte og herigennem en ekspansion af deres fysiske og mentale bevidsthed.

Det er enkle men enormt effektive redskaber til at slippe  tyngde, stress, modstand og spekulationer og i højere grad åbne for en højere bevidsthedstilstand og følelse af livskraft og flow. 

Min ekspertise er at holde rum for processer som inviterer til at man integrerer viden og oplevelser kropsligt og mentalt. 

Min historie: Så længe jeg kan huske, har jeg på godt og ondt, været drevet af nydelse, af at leve fra et sted som føles godt og som er i integritet med den jeg er.

Kommer jeg for langt fra min kerne, siger min krop fra, på alle tænkelige måder, oftest gennem sygdom.

Som de fleste, har jeg også lagt øre til fortællinger og overbevisninger som har fået mig til at tvivle på om den jeg er, passer ind i denne verden. Med tiden er jeg blevet rigtig god til at blive bevidst om min natur: Om  at mærke at det som giver mig energi og en dyb følelse af frihed og nærvær, inspirerer og løfter andre til at mærke deres egen energi, passion og drivkraft – og det elsker jeg : At få mennesker til at mærke og sanse hvem de er, gennem en enkel og vidunderlig fysisk og meditativ praksis, guidet af min stemme og musik, skræddersyet til formålet.

UDDANNELSER

FYSISKE UDDANNELSER

Jeg er uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans/ Statens scenekunstskole, er certificeret Yoga Instruktør, Yin Yoga instruktør, Ecstatic Dance facilitator, Living Yolates og Dancing Yolates Instruktør.

Jeg har et hav af kurser og uddannelser bag mig fra anerkendte yoga lærere i Dk og verden og prioriterer at holde mig opdateret om hvad der foregår i kroppen og bevidsthedens verden.

Vinyasa, restorativ Yoga, Yin Yoga og Yoga Filosofi er mine kerne områder inden for yoga.

Conscious dance (Fri guidet dans) og en meget passioneret tilgang til musik er mit hjertebarn og det mest effektive “redskab” jeg kender til at bryde mønstrer, løfte livskraft og vække forbindelse, til dig og verden omkring dig.

AKADEMISKE UDDANNELSER OG ERFARINGER

Foruden de kropslige uddannelser har jeg studeret psykologi i Frankrig og Teatervidenskab med speciale i den fysiske krop og scenisk nærvær i Danmark.

Jeg har arbejdet på de fleste små storbyteatre i Kbh som instruktørassistent og har studeret metoder til hvordan du kan opnå mest mulig gennemslagskraft og nærvær gennem kroppen og indstillingen til mentale mønstrer.

Jeg var perioden 2017-2022 indehaver af yogastudiet Living Studios I Birkerød som jeg skabte ud fra et dybtfølt ønske om at lade den enkelte opleve hvor vigtig kroppen er for det fysiske og mentale velbefindende og hvordan magien opstår når du åbner dig for dig selv.

I dag koncentrerer jeg mig primært om dybdegående forløb, uddannelser og events hvor man kommer laget dybere, altid støttet af musik skræddersyet til at løfte rummet, stemningen og intentionen.