Living Studios tilbyder

YOGA OVER ZOOM

Living Studios tilbyder I perioden med nedlukningen fra d. 9/12,  Yoga og Living/Dancing Yolates over zoom.

For at tilgodese så mange som muligt bliver klasserne mellem 30 og 45 min så de kan tilpasses hverdagen.

Du kan se hvilke klasser som filmes hvornår nederst på siden.

Zoom timerne kan efterfølgende genses når de bliver lagt op I Facebook gruppen “Living Studios Live”

ZOOM Priser

Månedsmedlem: Gratis

Klippekort: 4 klasser = 1 Klip

Andre : 25 kr. for en klasse på mobile pay 28948

Download

zoom her

Og tryk på linket her umiddelbart inden klassen starter

https://us04web.zoom.us/j/8131954664

Living Studios Live

Retningslinjer iht. COVID- 19

Beskyt dig selv og pas på hinanden

Holdene er på max. 9 deltagere + underviser

Undgå fysisk kontakt og hold afstand

Bær mundbind ved ankomst, I entreen og hen til Yogamåtten. Når du er på yogamåtten kan du tage mundbindet af.

Når du går fra salen skal mundbindet på igen indtil du har forladt studiet.

Pas på ikke at stime sammen i entreen, lad os forlade salen i mindre grupper og brug endelig 1 salen til at hænge overtøj.

Vask eller desinficer dine hænder før og efter yogatimen

Host eller nys i dit ærme

Hvis du har symptomer, så afmeld klassen og bliv hjemme, indtil du er rask

Medbring  egen yogamåtte og tæppe.

Har du ikke selv udstyr eller  har du glemt, kan du låne Yogamåtte og tæppe i studiet. Disse afsprittes efter brug og tæpper lægges i “karantæne kurven” bagerst i entreen.

Vi lufter grundigt ud efter hver klasse.

Der er hånddesinfektion i yogasalen, gangen og på toilettet

Kontaktflader rengøres flere gange om dagen.

Instruktørerne går ikke rundt og korrigere i stillingerne.

Der serveres ikke the og vand, så husk at medbring egen drikkedunk eller termokop.

Husk at trække vejret

ZOOM VINTER 2020

ZOOM KLASSERNE KAN FØLGES LIVE ELLER GENSES VIA ZOOM LINK PÅ FACEBOOK SIDEN “LIVING STUDIOS LIVE” 

Søndag 10/1

08.30-09.00

30 Min. LIVING YOLATES, ENERGIARBEJDE  & MOVEMENT FLOW

DA MUSIKKEN VED MIN FEJL IKKE KOM GODT IGENNEM TIL LØRDAGENS MOVEMENT FLOW, STARTER JEG DENNE SØNDAG MED SAMME KLASSE SÅ DU KAN FÅ DEN FULDE OPLEVELSE, MED FULD MUSIK.  

09.05-9.35
30. Min. VINYASA
09.40-10.10
30. Min. YIN

Mandag 11/1 

08.00-08.40

40 Min. VINYASA FLOW 

08.45-09.15

30 Min. YIN 

Tirsdag 12/1

08.00 -08.40

40 Min. HATHA FLOW

08.45-09.15  

30 Min. RESTORATIV YIN 

ZOOM KLASSERNE KAN FØLGES LIVE ELLER GENSES VIA ZOOM LINK PÅ FACEBOOK SIDEN “LIVING STUDIOS LIVE” 

Onsdag 13/1

08.30-09.30

60 min. Movement Flow/Yoga/afspænding

17.00-18.00

Ønsker og Intentioner for 2021

Meditation, energi arbejde, Yoga og Movement Flow 

Læs gerne nyhedsbrevet/medbring en notesbog

Torsdag 14/1

08.00 -08.40

40 Min. HATHA FLOW

08.45-09.15  

30 Min. YIN FLOW

Fredag 15/1

08.00-08.40

40 Min. VINYASA FLOW 

08.45-09.15

30 Min.  RESTORATIV YIN 

Lørdag 16/1

09.00-09.40 

40 Min. LIVING YOLATES, ENERGIARBEJDE  & MOVEMENT FLOW

Søndag 17/1

09.00 – 09.40 

40 Min. VINYASA FLOW 

09.45 -10.15

30 Min. YIN FLOW