Charlotte

Charlotte Larsson, 42 år, indehaver af Living Studios,  har arbejdet med krop, sundhed, bevægelse, Dans og Yoga gennem mere end 15 år.

Hun er uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans/ Statens scenekunstskole, er certificeret Yoga Instruktør, Yin Yoga instruktør, Living Yolates og Dancing Yolates Instruktør.  Hun har et hav af kurser og uddannelser bag sig fra anerkendte yoga lærere i Dk og verden og prioriterer at holde sig opdateret i viden og erfaringer. Hendes primære ekspertise ligger inden for Anusara, Hatha, Vinyasa, restorativ Yoga, Yin Yoga, Yoga terapeutik, akupressur og Yoga Filosofi.

Før Yoga´en blev til levevejen har hun studeret psykologi i Frankrig og Teatervidenskab med speciale i den fysiske krop og scenisk nærvær i Danmark. Hun har arbejdet på de fleste små storbyteatre i Kbh som instruktørassistent og har studeret metoder til hvordan du kan opnå mest mulig gennemslagskraft og nærvær gennem kroppen og indstillingen til mentale mønstrer. Charlotte er passioneret omkring krop og sind, kroppens psykologi og balancen mellem disse. Hun arbejder målrettet frem mod at hendes kursister får fat i kernen af deres ressourcer og kapacitet, både fysisk og mentalt.

Kristine Kohlmetz

Kristine Kohlmetz Kristine Kohlmetz er passioneret privat fødselshjælper/doula & gravidyogalærer med speciale i sammenhængende graviditets & fødselsforløb.

Kristine er certificeret fødselshjælper/doula ved privat jordemoder Krista Bella Hultén, har studeret & praktiseret yoga & meditation i over 15 år hos bl.a. Prajna Yoga Teacher Training ved Djuna Mascall, Yogini Yoga, Swami Janakananda mfl. Er efteruddannet i bl.a. akupressur som naturlig smertelindring mv., rebozo-massag til gravide & fødende & rebozo advanzed til efterfødselssvøbning.

Kristine har en kandidatgrad i Sundheds Antropologi, med speciale i dansk & international fødselskultur.

Som underviser & workshopholder har Kristine snart 10 års erfaring med både forskning & praksis med graviditet & fødsler.

Hendes arbejde er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament og mange års erfaring.

“Jeg tror på, at når du som gravid kvinde mødes med respektfuld tillid, kærlig omsorg & varme så ved du præcis hvad der er rigtigt for dig & din baby både før, under og efter din fødsel”

~ doula Kristine Kohlmetz

Privat er Kristine mor til 3 skønne børn & bor tæt ved skoven nord for København med sin kæreste.

 

Sanja Ayu Sonne

Sanja Ayu er yoga /yolates lærer og kropsbehandler. Hun driver med stor succes FLY People Yoga og “Din Magiske Krop”.

Med @dinmagiskekrop har Sanja fokus på kropsbehandlinger med holistisk energiterapi og organmassage.

Du kan se mere om behandlingerne på www.dinmagiskekrop.dk

“Jeg elsker både at undervise/behandle og at lære. Vores kroppe er SÅ uendeligt kloge, og selvfølgelig skal vi stå “rigtigt” når vi laver yoga, så vi ikke skader vores led osv., men når så det er sagt, så handler min tilgang til yoga, og sådan set også behandling, meget mere om, at du lander i DIG, så du kan begynde at lytte til din krop.

Min største interesse, er at arbejde med følelserne i sammenhæng med psyken, kroppen og energisystemer. Det er min hensigt og mit ønske altid at skabe et rum, hvor der er plads til, at du mærker, hvordan du har det, og hvad du har brug for, enten i dit liv eller blot med din træning; et rum, hvor modet til at handle på din indre stemme kan spire og vokse”

Sanja Ayu underviser I Vinyasa Flow og Yin Yoga og holder løbende workshops i studiet.

Hun er en vidunderlig underviser, så tøv ikke med at hoppe med når du kan!

Som medlem af Living Studios kan du få 10% hos alle behandlinger hos Sanja!

Send hende en mail via hendes hjemmeside og skriv at du er medlem her, så noterer hun det.

Pernille Ramm

Glæd dig til tirsdag eftermiddage under Pernilles kyndige vejledning og ekspertise inden for Yin Yoga, Yoga terapeutik og Restorativ Yoga.

Pernille formår at koble hendes faglige viden og passion for yoga med et særligt nærvær og opmærksomhed som du meget hurtigt føler dig tryg i som yoga elev, uøvet som øvet.

Pernille er en dygtig “hands on” dvs. Hun hjælper dig forsvarligt dybere ind i stillinger, og har altid skønne alternativer til stillinger som ikke føles behagelige for din krop.

Pernille er specialiseret i Yoga for kræftramte og ved et og andet om at skabe trygge, behagelige og støttede rammer for alle.

Ud over at være certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet.

Du kan godt glæde dig!

Louise Juel Severin

“Jeg er dybt fascineret af kroppens anatomi og hvad vi kan med vores krop, uden at overskride vores grænser eller præstere noget for nogen anden. Yoga for mig, handler om hvordan du oplever og mærker din krop lige her og nu”Mindfulness er evnen til nærvær og i mine øjne den smukkeste træning i at være tilstede i livet lige nu og her. Det er evnen til at have den fulde opmærksomhed på det som er lige nu og være til stede i det som er, uden at lade sig distrahere af tanker og følelser”

Vi træner mindfulness gennem yogaøvelser, guidet meditation og kropscanning.

Alle kan være med og alle kan lære sig at dyrke mindfulness.

Louise er 46 år og har dyrket yoga regelbundet i over 20 år.

Hun er uddannet yoga instruktør fra Lago Cph og igang med den anderkendte og evidensbaseret mindfulness instruktør uddannelse, MBSR, ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

Louise har gået til Yoga flere steder i verden og har en bred vifte af erfaring indenfor Hatha, Kundalini, Asthanga, Anusura og Vinyasa.

Hun har dyrket og levet genrerne som de opstod.

Hendes yoga klasser er idag primært baseret på kundalini, vinaysa og alignment og altid med en kobling til mindfulness.

Alle kan deltage på Louises klasser, der er højt til loftet og plads til grin?

Ditte Parby

Ditte Parby

“At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af selvforglemmelse.

Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Ditte har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse.

Hun har gennemført en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500 og deltaget i undervisning og på workshops/kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland.

Hun er desuden uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og kan se frem til at blive færdig med endnu en yogauddannelse I vinteren 2018 med fokus på YOGA MOD STRESS.

Ditte kommer i den forbindelse til at tilbyde et skønt forløb mod stress til efteråret 2019.

“Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas – uanset niveau.”