Charlotte

Charlotte Larsson, indehaver af Living Studios,  har arbejdet med krop, sundhed, bevægelse, Dans og Yoga gennem mere end 15 år.

Hun er uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans/ Statens scenekunstskole, er certificeret Yoga Instruktør, Yin Yoga instruktør, Ecstatic Dance facilitator, Living Yolates og Dancing Yolates Instruktør.  Hun har et hav af kurser og uddannelser bag sig fra anerkendte yoga lærere i Dk og verden og prioriterer at holde sig opdateret i viden og erfaringer. Hendes primære ekspertise ligger inden for fri dans, Anusara,  Hatha, Vinyasa, restorativ Yoga, Yin Yoga og Yoga Filosofi.

Før Yoga´en blev til levevejen var dansen hendes primære fokus.  Siden har hun studeret psykologi i Frankrig og Teatervidenskab med speciale i den fysiske krop og scenisk nærvær i Danmark. Hun har arbejdet på de fleste små storbyteatre i Kbh som instruktørassistent og har studeret metoder til hvordan du kan opnå mest mulig gennemslagskraft og nærvær gennem kroppen og indstillingen til mentale mønstrer. Charlotte er passioneret omkring krop og sind, kroppens psykologi og balancen mellem disse. Hun arbejder målrettet frem mod at hendes kursister får fat i kernen af deres ressourcer og kapacitet, både fysisk og mentalt.

Living Studios er skabt ud fra et dybtfølt ønske om at du skal opleve hvor fantastisk din krop er,  hvad den gemmer på af  ressourcer og hvad der sker når du  bevæger den og lader dig bevæge af den. Både inden for yogamåttens rammer i Yogaklasserne, men også uden for måttens rammer når vi sætter den fri i dansen.

Charlotte Krenk

Charlotte har dyrket yoga i mere end 20 år. Først med Astanga bølgen og siden bevæget sig over i mere meditative yogaformer. Hun er idag  certificeret yinmind instruktør fra Yoga Vesterbro.

Hos Charlotte kan du forvente at få trænet din medfødte evne til nærvær og styrket din forbindelse til din krop og intuition. 

Gennem mindfulness sætter vi tempoet ned og forløser, hvad der må komme op af fysiske eller følelsesmæssige blokeringer og uro. Vi får givet kroppen ro, mens bindevæv og led renses og styrkes. 

Gennem yin yoga stillinger får du stimuleret den del af nervesystemet, som beroliger, sænker pulsen og styrker vigtige kropsfunktioner som fordøjelse, søvn og heling. 

Charlotte har en holistisk tilgang og vil derfor trække på sin samlede viden inden for kroppens fysiske, mentale og spirituelle dimensioner. Du vil kunne opleve, at Charlotte inddrager rene æteriske olier til at styrke nærvær, balance og fremme effekten af yinmind-praksissen.

’ Vi lever i en tid og kultur med et fokus, som fremmer en ubalanceret levevis. Effektivitet, målrettethed og produktivitet er plusord og er det, der udløser anerkendelse, status og belønning. Så det bliver det, vi alle sammen måles op imod. Det bliver op til os selv at opdage og aktivt gøre plads til åndehuller og nærende aktiviteter, som kan give os den fysisk og mentale balance, som vi ikke ellers får. Jeg brænder for at hjælpe med.’

Charlotte bor i Farum med sin søn på 3 år og arbejder desuden som holistisk karrierecoach og transformativ behandler, hvor han hjælper kvinder med at afklare karrierevej, justere mindset og livsstil, så de får et arbejdsliv med mere mening, motivation og overskud. 

www.charlottekrenk.com 

Sanja Ayu Sonne

Sanja er yoga lærer og kropsbehandler. Hun driver med stor succes “Din Magiske Krop” og giver kropsbehandlinger med holistisk energiterapi og organmassage i studiets behandlerlokale.

“Jeg elsker både at undervise/behandle og at lære. Vores kroppe er SÅ uendeligt kloge, og selvfølgelig skal vi stå “rigtigt” når vi laver yoga, så vi ikke skader vores led osv., men når så det er sagt, så handler min tilgang til yoga, og sådan set også behandling, meget mere om, at du lander i DIG, så du kan begynde at lytte til din krop.

Min største interesse, er at arbejde med følelserne i sammenhæng med psyken, kroppen og energisystemer. Det er min hensigt og mit ønske altid at skabe et rum, hvor der er plads til, at du mærker, hvordan du har det, og hvad du har brug for, enten i dit liv eller blot med din træning; et rum, hvor modet til at handle på din indre stemme kan spire og vokse”

Sanja underviser I Vinyasa,  Yin Yoga og slow flow & meditation.

Hun er en vidunderlig underviser, så tøv ikke med at hoppe med når du kan!

Som medlem af Living Studios kan du få 10% hos alle behandlinger hos Sanja,

Du kan se mere om behandlingerne på www.dinmagiskekrop.dk

Send hende en mail via hendes hjemmeside og skriv at du er medlem her, så noterer hun det.

Louise Juel Severin

“Jeg er dybt fascineret af kroppens anatomi og hvad vi kan med vores krop, uden at overskride vores grænser eller præstere noget for nogen anden. Yoga for mig, handler om hvordan du oplever og mærker din krop lige her og nu”Mindfulness er evnen til nærvær og i mine øjne den smukkeste træning i at være tilstede i livet lige nu og her. Det er evnen til at have den fulde opmærksomhed på det som er lige nu og være til stede i det som er, uden at lade sig distrahere af tanker og følelser”

Vi træner mindfulness gennem yogaøvelser, guidet meditation og kropscanning.

Louise har dyrket yoga regelbundet i over 20 år.

Hun er uddannet yoga instruktør fra Lago Cph og igang med den anderkendte og evidensbaseret mindfulness instruktør uddannelse, MBSR, ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

Louise har gået til Yoga flere steder i verden og har en bred vifte af erfaring indenfor Hatha, Kundalini, Asthanga, Anusura og Vinyasa.

Hun har dyrket og levet genrerne som de opstod.

Hendes yoga klasser er idag primært baseret på kundalini, vinaysa og alignment og altid med en kobling til mindfulness.

Alle kan deltage på Louises klasser, der er højt til loftet og plads til grin!

Ditte Parby

Ditte Parby

“At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af selvforglemmelse og tilstedeværelse. Her mærker jeg, at jeg lever. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver bare sådan mening for mig”

Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas – uanset niveau.

Jeg er yogalærer (250h) ved Paul Jerard, E-RYT 500, og jeg har bl.a. også gennemgået en uddannelse i YOGA MOD STRESS (80h) ved Anne Goncalves. Jeg er ligeledes uddannet pilateslærer ved Dianne McCarthy, certificeret aerial yoga teacher og ligeledes certificeret face yoga lærer fra Holistisk Hudterapi skolen.

Derudover har jeg deltaget på workshops & kurser hos et væld af kvalificerede og dybt inspirerende yogalærere.

Udover mit virke som yogalærer, så er jeg uddannet kost- og sundhedsvejleder, og i hele mit ungdoms- og voksne liv har jeg beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i emner om sundhed, bevægelse, kropsbevidsthed og nærværstræning, og jeg ønsker i det hele taget at inspirere menneskene omkring mig til en hverdag i balance med energi og velvære i både krop og sind.