Charlotte Larsson

Charlotte Larsson

Charlotte Larsson, indehaver af Living Studios,  har arbejdet med krop, bevægelse, dans og Yoga i 20 år.

Hun er uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans/ Statens scenekunstskole, er certificeret Yoga Instruktør, Yin Yoga instruktør, Ecstatic Dance facilitator, Living Yolates og Dancing Yolates Instruktør. Hun har et hav af kurser og uddannelser bag sig fra anerkendte yoga lærere i Dk og verden og prioriterer at holde sig opdateret i viden og erfaringer. Hendes primære ekspertise ligger inden for fri dans, Hatha, Vinyasa, restorativ Yoga, Yin Yoga og Yoga Filosofi.

Før Yoga´en blev til levevejen var dansen hendes primære fokus.  Siden har hun studeret psykologi i Frankrig og Teatervidenskab med speciale i den fysiske krop og scenisk nærvær i Danmark. Hun har arbejdet på de fleste små storbyteatre i Kbh som instruktørassistent og har studeret metoder til hvordan du kan opnå mest mulig gennemslagskraft og nærvær gennem kroppen og indstillingen til mentale mønstrer. Charlotte er passioneret omkring krop og sind, kroppens psykologi og balancen mellem disse. Hun arbejder målrettet frem mod at hendes kursister får fat i kernen af deres ressourcer og kapacitet, både fysisk og mentalt.

Living Studios er skabt ud fra et dybtfølt ønske om at du skal opleve hvor fantastisk din krop er,  hvad den gemmer på af  ressourcer og hvad der sker når du  bevæger den og lader dig bevæge af den. Både inden for yogamåttens rammer i Yogaklasserne, men også uden for måttens rammer når vi sætter den fri i dansen.

“Mit navn er Stinne, og jeg har undervist i yoga siden 2016. yoga kom for alvor ind i mit liv for snart 20 år siden og har ikke sluppet grebet siden.
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og bruger mine kompetencer for videreformidling i min yogaundervisning. Der er plads til både sved, tårer og latter i mine timer. Det er vigtigt for mig at vise at yoga er mere end bare en fysisk praksis, men en måde at leve sit liv på. Yoga indeholder en væld af interessant filosofi og psykologi som jeg elsker at studere og tage med i min undervisning.
Jeg er uddannet Jivamukti yogalærer i 2016, Yin yogalærer i 2015 og har også et modul fra børneyogalæreruddannelsen med i rygsækken. Derudover en masse kurser i meditation, mindfulness, stresshåndtering og personlig udvikling.
Jeg glæder mig til at give dig en vidunderlig oplevelse på yogamåtten!”
Lidt om Jivamukti:
Jivamukti er en dynamisk, nærværende og fysisk udfordrende yogapraksis som indeholder aspekter af yogafilosofi, chanting, meditation og fysisk praksis.
Hver yogaklasse byder på:
Et miks af kraftfulde asanas (yogastillinger)
Nytænkende sekvenser der varierer fra gang til gang og undervises i vinyasa-flow stil
Pranayama (åndedrætsøvelser)
Meditation og chanting.
Musik og lyd spiller en vigtig rolle i Jivamukti-yogaen, og alle klasser byder på alverdens glade og opløftende toner.
Klassen understøttes af en intention som skabes ud fra Dharma Talk og det nuværende “Focus of the Month”.
Charlotte Krenk

Charlotte Krenk

Charlotte har dyrket yoga i mere end 20 år. Først med Astanga bølgen og siden bevæget sig over i mere meditative yogaformer. Hun er idag  certificeret yinmind instruktør fra Yoga Vesterbro.

Hos Charlotte kan du forvente at få trænet din medfødte evne til nærvær og styrket din forbindelse til din krop og intuition. 

Gennem mindfulness sætter vi tempoet ned og forløser, hvad der må komme op af fysiske eller følelsesmæssige blokeringer og uro. Vi får givet kroppen ro, mens bindevæv og led renses og styrkes. 

Gennem yin yoga stillinger får du stimuleret den del af nervesystemet, som beroliger, sænker pulsen og styrker vigtige kropsfunktioner som fordøjelse, søvn og heling. 

Charlotte har en holistisk tilgang og vil derfor trække på sin samlede viden inden for kroppens fysiske, mentale og spirituelle dimensioner. Du vil kunne opleve, at Charlotte inddrager rene æteriske olier til at styrke nærvær, balance og fremme effekten af yinmind-praksissen.

’ Vi lever i en tid og kultur med et fokus, som fremmer en ubalanceret levevis. Effektivitet, målrettethed og produktivitet er plusord og er det, der udløser anerkendelse, status og belønning. Så det bliver det, vi alle sammen måles op imod. Det bliver op til os selv at opdage og aktivt gøre plads til åndehuller og nærende aktiviteter, som kan give os den fysisk og mentale balance, som vi ikke ellers får. Jeg brænder for at hjælpe med.’

Charlotte bor i Farum med sin søn på 3 år og arbejder desuden som holistisk karrierecoach og transformativ behandler, hvor han hjælper kvinder med at afklare karrierevej, justere mindset og livsstil, så de får et arbejdsliv med mere mening, motivation og overskud. 

Du kan kontakte hende for yderligere information her:

www.charlottekrenk.com 

Catie Busch

Catie Busch

Catie har beskæftiget sig med krop, bevægelse og kropsterapi i mere end 20 år. Det startede med den japanske Butoh dans og Hatha yoga. Siden har hun taget en vifte af uddannelser og kurser indenfor kropsterapi, bevægelse og senest psykoterapi.

Catie underviser i Living Yolates. En bevægeform som stimulerer et dybt kropsligt nærvær, forløser spændinger, frisætter energi og giver dig adgang til at mærke din iboende lyst til at bevæge dig. Netop lysten til bevægelse er central i Living Yolates. Det er legende og udtryksfuldt, med elementer af fri bevægelse og dans. Styrke og balance indarbejdes naturligt, så du opbygger og vedligeholder dine fysiske ressourcer. Klassen afsluttes med dybe stræk og afspænding. Mentalt er det frisættende og livgivende (og indimellem sveddryppende;-)). En selvkærlig og energiboostende måde at bevæge dig på. 

Uddannelser:

  • Bevægelsespædagog (Gotved instituttet) 
  • Fysioterapeut 
  • Continuum kurser (Jeanne Jensen/Emilie Conrad)
  • 2-årigt forløb – kropslig og meditativ praksis (vækstcenteret i Nørre Snede)
  • Kropsterapeut (ManuVision uddannelsen)
  • Yogalærer (200 t. TT fra Hamsa yoga studio)
  • Psykoterapeut (ID-Academy, færdig uddannet til marts 2022)

For mig er al bevægelse en samtidig bevægelse i sind og krop. Jeg tilbyder hold- og ene undervisning, massage behandling og samtaleterapi, med det formål at stimulere og støtte de processer i dig som skaber bevidsthed, livskvalitet, glæde og velvære. 

Du er velkommen til at kontakte mig på: 60250300

Hjemmeside under udvikling

Ditte Parby

“At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af selvforglemmelse og tilstedeværelse. Her mærker jeg, at jeg lever. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver bare sådan mening for mig”

Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas – uanset niveau.

Jeg er yogalærer (250h) ved Paul Jerard, E-RYT 500, og jeg har bl.a. også gennemgået en uddannelse i YOGA MOD STRESS (80h) ved Anne Goncalves. Jeg er ligeledes uddannet pilateslærer ved Dianne McCarthy, certificeret aerial yoga teacher og ligeledes certificeret face yoga lærer fra Holistisk Hudterapi skolen.

Derudover har jeg deltaget på workshops & kurser hos et væld af kvalificerede og dybt inspirerende yogalærere.

Udover mit virke som yogalærer, så er jeg uddannet kost- og sundhedsvejleder, og i hele mit ungdoms- og voksne liv har jeg beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i emner om sundhed, bevægelse, kropsbevidsthed og nærværstræning, og jeg ønsker i det hele taget at inspirere menneskene omkring mig til en hverdag i balance med energi og velvære i både krop og sind.

Mia Toftdahl Olesen

MIA TOFTDAHL OLESEN
Vinyasa, Restorativ, Mindfulness, gravidyoga, efterfødselsyoga,
Mia er uddannet hos Yoga Vida i New York med en  200 timers RYT certificering i 2013 og har undervist siden da.
Mia underviser med fokus på nysgerrighed, kropsbevidsthed og bevægelsesglæde og gør meget ud af at hendes undervisning er nede på jorden og for alle. Hendes timer indeholder både udfordringer og afslapning, som på uhøjtidelig vis hjælper dig med at bruge yoga som dit eget redskab hvad enten det skal bruges på yogamåtten eller i livet generelt.
For Mia er yoga et uundværligt redskab til at lære sig selv bedre at kende, og til at finde mere rummelighed overfor sig selv og omverdenen.
Ved siden af hendes rolle som yogalærer, arbejder Mia som konsulent indenfor sociale projekter og fællesskaber.

Marie-Louise Wittrup

Marie-Louise fik øjnene op for yogaens verden da hun boede i Hongkong for 14 år siden, og har ikke sluppet sit tag i yogaen siden. Yoga lærer uddannelsen har hun taget på Bali i efteråret 2019.
Marie-Louise har en ernæringsfaglig baggrund. Derudover yder hun behandlinger i japansk lifting, og er igang med at uddanne sig til Kranio Sakral Terapeut, hvor hun tilbyder elev-behandlinger. Marie-Louise har undervist hos Novo Nordisk, IBM samt i diverse større fitness kæder og yogastudier i København og omegn.  Marie-Louise tænker hele kroppen igennem når hun underviser. Der vil som oftes være øvelser for fødder, bækkenbund og også enkelte pranayama øvelser inkorporeret i hendes timer. Marie-Louise lægger vægt på god styrke samt core træning i timerne, og man får sved på panden.

Du kan læse mere om Marie-Louise på mindlivingworld.dk

METTE

Mette Rasmussen

Mette har undervist i yoga siden 2015 og er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio. Hun er desuden uddannet cand.com. fra Roskilde Universitet og har, udover undervisningserfaring i yoga, også erfaring med at undervise i mundtlig formidling. I sin undervisning kobler hun de to verdener og gør en dyd ud af at kommunikere billedligt og sanseligt, så kroppen lytter. 

” Yogaens traditionelle teknikker giver os en fantastisk mulighed for at passe på os selv, såvel fysisk som mentalt. På yogamåtten åbner vi sansningen ned i kroppen og åndedrættet og forbinder os til vores krop som den er nu og her. Ikke alene er yogaen med til at forebygge fysiske skader og skavanker, den er også en fantastisk vej til at vedligeholde og udvikle vores mentale velvære og sundhed. Det er smukt at opleve, hvordan det, vi lærer yogamåtten, gør os endnu bedre i stand til at navigere udenfor den også. Koblingen til livet udenfor måtten, er uendelig væsentlig – på yogamåtten lærer vi os selv bedre at kende, vi lærer en masse brugbare (tusindvis af år gamle) teknikker, som vi kan bringe med videre ud i verden og livet. Det er det, der gør yogaen til mere end bare fysisk træning og velvære”. 

Selv fandt Mette vejen til yogaen, da hun i en hektisk periode i sit liv, slog hovedet og fik en længerevarende hjernerystelse. Fra kun at kunne ligge i et mørkt rum med smerter, hovedpine og en tiltagende frygt for fremtiden, blev yoga og mindfulness en slags redning. Da hun igen begyndte at kunne tænke to sammenhængende tanker, var interessen for at dykke dybere ned i yogaen og dens filosofi blevet vakt, og vejen var lagt for, at Mette begyndte at videreformidle yogaens magi til andre.