YOGA OG FERMENTERING
En dag i sansernes univers med Charlotte Larsson & Ditte Ingemann
Søndag d. 5. Februar, 2023 kl. 10.00-16.00 hos NOR i Kbh NV
Denne dag er til dig. Den er til dig som ønsker at starte året med friske øjne, et klart sind, velstimulerede sanser, kontakt til dine drømme, nærende mad og alle redskaberne til at opbygge en sund og stærk krop.
I dag renser du ud og kommer i dyb kontakt med det som nærer dig – fysisk, emotionelt og energetisk.
Vi (kogebogsforfatter Ditte Ingemann og Yoga og conscious dance facilitator, Charlotte Larsson) har tilrettelagt en dag som vil åbne og stimulere dine sanser – indefra og ud og gøre dig fuldt bevidst om hvordan og på hvilken på du kan nære dig selv bedst muligt – på alle planer.

Hvad kan du forvente af dagen?
- At komme dig selv, dine drømme, visioner og intentioner nærmere
-
At blive renset med breathwork og yoga
-
At blive løftet og frisat med Conscious Dance
- At blive næret indefra og ud
- At indtage en dejlig vegetarisk frokost
-
At få hænderne ned i fermenteringens kunst og trylle nærende, bæredygtig og langtidsholdbar kraut frem.
-
At lærer om de sunde og gavnlige effekter fermentering har på tarmens flora
-
At blive groundet med restorativ Yin Yoga


Den fysiske del
Dagen starter med en dyb fysisk og somatisk yoga praksis, hvor du kan se frem til at:
- Åbne dine sanser og komme helt ned i kroppen
- Sætte vejrtrækningen fri
- Rense kroppen gennem twist, meridian og energi stimulerende øvelser
- Åbne bryst og hjerte og forbinde dig til hvad end giver dig varme, energi og næring
- Overgive dig til skønne beats og åbne for din iboende livskraft
- Forløse gamle ophobninger og frisætte stagneret energi
Prakissen er en skøn mulighed for at slippe tyngde og fortid og forberede dig på det uventede – med høj vibrerende livskraft.
Ingen erfaring er nødvendig for at deltage!
“Hands on” delen
Ditte fortæller om fermentering;
-
Hvad er fermentering?
-
Hvordan kan fermentering bruges i din daglige madlavning.
-
Tips og tricks til selv at komme i gang med at fermentere grøntsager derhjemme, nye smagsoplevelser venter!
-
Du får hænderne ned i den sunde fermenteringsproces og laver din egen fermenteret vinterkraut, som du kan tage med hjem.
(Patentglas er inkluderet i prisen)

Dagens program
10.00
Ankomst på 5. sal i NOR. Der vil blive serveret te og kombucha inden dagen starter.
10.15 -12.15
Introduktion, Yoga med fokus på dyb udrensning og fordøjelse samt conscious dance med Charlotte
12.15-12.30
Vand, te, snacks
12.30 -13.30
Tilberedning af krydret vinterkraut med Ditte og introduktion til fermentering.
Der vil blive serveret snacks, mens vi fermenterer.
13.30 -14.15
Vegetarisk frokost, lavet af Ditte
14.15-15.45
Rolig, groundende Yin Yoga praksis med Charlotte
15.45-16.00
Afslutning, reflektion, farvel og på gensyn.
.
Du skal medbringe:
Behageligt tøj, evt. skiftetøj, varme strømper og evt. drikkedunk.
NOR har alt yogaudstyr.
Pris og sted
Dkk 800,-
NOR – 5 sal
Hejrevej 30,
2400 Kbh.NV
Du kan nemt komme dertil med metro, Bus 5c eller i bil, hvor du finder gratis parkering lige udenfor døren.
