YOGA OG FERMENTERING

En dag i sansernes univers med Charlotte Larsson & Ditte Ingemann

Søndag d. 8. januar, 2023

Denne dag handler om at komme i dyb kontakt med det som nærer dig  –  fysisk, emotionelt og energetisk.

Alt hvad vi indtager gennem vores sanser (smag, duft, syn, hørelse, følesans) siges at forme og påvirke hvem vi er som mennesker.

Ud fra den tanke, har kogebogsforfatter Ditte Ingemann og Yoga og conscious dance facilitator, Charlotte Larsson, tilrettelagt en dag som åbner og stimulerer dine sanser – indefra og ud.

Vores intention er vi at give dig den bedste start på et nyt år, hvor du bliver fuldt bevidst om hvordan og på hvilken på du kan nære dig selv bedst muligt – på alle plan.

Hvad kan du forvente af dagen?

  • At få boostet din sundhed

  • At få løftet din energi
  • At få vitaliseret, strukket og forbundet dig til kroppen og vejtrækningen
  • At indtage en dejlig vegetarisk frokost
  • At få hænderne ned i fermenteringens kunst og trylle nærende, bæredygtig og langtidsholdbar kraut frem.

  • At lærer om de sunde og gavnlige effekter fermentering har på tarmens flora

  • At blive guidet ind i opløftende og groundende Yoga og Conscious dance  

Den fysiske del

Dagen starter med en dyb fysisk og somatisk yoga praksis, hvor du kan se frem til at:

  • Åbne dine sanser og komme helt ned i kroppen
  • Sætte vejrtrækningen fri  
  • Rense kroppen gennem twist, meridian og energi stimulerende øvelser
  • Åbne bryst og hjerte og forbinde dig til hvad end giver dig varme, energi og næring
  • Overgive dig til skønne beats og åbne for din iboende livskraft
  • Forløse gamle ophobninger og frisætte stagneret energi

Prakissen er en skøn mulighed for at slippe tyngde og fortid og forberede dig på det uventede – med høj vibrerende livskraft.

Ingen erfaring er nødvendig for at deltage!

“Hands on” delen

Ditte fortæller om fermentering;

  • Hvad er fermentering?

  • Hvordan kan fermentering bruges i din daglige madlavning.

  • Tips og tricks til selv at komme i gang med at fermentere grøntsager derhjemme, nye smagsoplevelser venter!

  • Du får hænderne ned i den sunde fermenteringsproces og laver din egen fermenteret vinterkraut, som du kan tage med hjem.

    (Patentglas er inkluderet i prisen)

Dagens program

10.00 

Ankomst på 5. sal i NOR. Der vil blive serveret te og kombucha inden dagen starter. 

10.15 -12.15

Introduktion, Yoga med fokus på dyb udrensning og fordøjelse samt conscious dance med Charlotte

12.15-12.30

Vand, te, snacks 

12.30 -13.30

Tilberedning af krydret vinterkraut med Ditte og introduktion til fermentering. 

Der vil blive serveret snacks, mens vi fermenterer. 

13.30 -14.15

Vegetarisk frokost, lavet af Ditte

14.15-15.45

Rolig, groundende Yin Yoga praksis med Charlotte

15.45-16.00

Afslutning, reflektion, farvel og på gensyn.

.

Du skal medbringe:

Behageligt tøj, evt. skiftetøj, varme strømper og evt. drikkedunk.

NOR har alt yogaudstyr.

Pris og sted

Dkk 1200,-

NOR – 5 sal

Hejrevej 30,

2400 Kbh.NV

Du kan nemt komme dertil med metro, Bus 5c eller i bil, hvor du finder gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os

Du  er meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon  26360575

BOOK DIN PLADS HER